Arrangementen

Uitzicht vanaf ecologisch groen

Bootje varen zelfstandig of met een groep tot 20 personen.

Wij kunnen u ophalen, wegbrengen of gewoon een aantal uren door de grachten varen. Denk bijvoorbeeld aan trouwlocaties, zoals Houtzaagmolen De Ster of in het centrum van Utrecht bij het stadhuis. Wij varen in een open motorboot. Met deze Lauwermeerschouw varen wij door de Oude gracht en via de Oude Rijn naar de BuurBoot.

Nieuw!!  U kunt nu ook een electrisch aangedreven Zodiac huren voor maximaal 10 personen waarmee u zelfstandig kunt gaan varen. Voor 50 euro tot 2,5 uur. Daarna 15 euro per uur. U krijgt de route kaart mee waarmee u de ijsvogel route kunt volgen. Met wat gelukt ziet u deze uitzonderlijk mooie vogel. Er broeden ieder jaar verschillende paartjes bij de nevengeul en er zijn plannen om op meerdere locatie broedplaatsen te maken voor deze vogels. In 2016 is er ook een broedlocatie van de ijsvogel bijgekomen, schuin tegenover de Buurboot.

Groepen

Overnachten van groepen tot 7 personen is mogelijk. Maak uw wensen kenbaar en overleg met ons over de mogelijkheden! Mail naar info@buurboot.nl